Wednesday, October 31, 2012

Lepak-Lepak

pagi ni hujan.sekolah memang dah tadek yang mengajar.tapi ada program lain sampai cuti minggu depan.apa lagi yang lebih menggembirakan murid2 dan cikgu2 kalau bukan jamuan kelas, jamuan guru, jamuan apa apa lah lagi kan?ok tu semua minggu depan punya cerita.

minggu ni punya cerita haruslah sibuk jek.minggu cikgu2 nak siapkan pelaporan akhir tahun bagi ke mak bapak memasing.jaga jaga lah korang.aku komen sehabisnya.kakaka.lepas ni bukan jumpa dah pun.

aktiviti aku selain update blog dan pelaporan ni?aku selalunya lepas main pingpong tu rehat lah kejak kan.ermm nak buat sijil2 bebudak ni lagi.sijil berhenti sekolah lagi.zzzzz...kalau bab2 type ke buat sijil ke surat ke mesti bagi ke cikgu perempuan.diskriminasi kah ini?

ok sebab tajuk entry pun lepak lepak maka nya meh nak share video youtube aku yang baru jek aku upload malam tadi sampai tertidur.

  



ok really miss you..

.


 

No comments: