Wednesday, October 17, 2012

Macam Kertas

oh maannn.dah berapa hari ni tak update blog?

for the time being i have learned something about life.yes.maybe is not as much as you guys know or experience but i think it is enough for me though.

it is all about trust.it is just like paper.once it crumbled, it can never be restored perfectly.oh maybe it can be restored...but not perfect.get it?

thinking.yup sometimes i do think about something tooooo much.out of the box i can say.haha tak kreatif mana pun kan.but if i think too much then it will create problems that wasn't even there in the first place.right?have heard that quote before? :)

mungkin aku terlalu senang bagi kepercayaan dekat orang kan.bahaya jugak ni.hati rabak.hati punah.dah jarang ni aku update entry pasal hati perasaan.sebab aku fikir hidup ni sekali.kenapa nak rabak serabak rabaknya kan?buang masa.

takpe entry ni untuk luahan hati.lama sangat pendam pun tak boleh jugak.hehe lepas ni kita share gambar.ok kesayangans?

p/s: saja letak title macam kertas.sebab suka gilaaaa dengan kertas.welcome home markonah.k bye bye bye.

1 comment:

Shafika Syuhada Rosli said...

all the best markonah . :p

latest entry: How I use Facebook