Friday, December 28, 2012

Dari Atas Katil

nak tulis dari meja penulis tapi macam k konah tak perlu poyo sangat kot.point nya sekarang memang aku tulis entry dari atas katil.jadi kena jujur dengan pembaca.oh please.

sebagaimana yang kamu semua tahu *cikgu habis ayat* aku ni kan cikgu.yang tak tahu ha ni la korang tahu dah.buka sekolah dah next wednesday.amboi berdebor lain macam.pasal aku dah  kena tukar sekolah dah.negeri lain.tempat lain.sekolah lain.orangnya lain.erm..

so saje jek ni nak bagitahu.kemungkinan aku dah tak boleh online macam selalu aku buang masa main twitter kan.dah lah blog pun jarang update.link dah sampai 3 4 kali tukar.semua readers pun dah lari aku rasa.biar lah.takdek kesan apa apa pun ke aku.

dari pemerhatian aku lah kan.blog aku ni atau entry2 aku untuk 2012 sangat tak mengancam.kakaka.tak sampai 100 kot.kalau zaman tahun 2010 dulu amboi2 kalau boleh nak sampai 300 enrty.punya lah banyak masa nak update.bila baca balik entry2 lama kan...rasa macam...apekebodoh sangat aku boleh update entry cikai emosi gini?tak matang betei.

dah lama2 tu konon2 dah matang sikit kan.aku tahu dah nak control emosi cemane.takyah semua benda nak sumbat padat mampat dalam blog.aku baca balik pun menyampah.dalam twitter pun jarang jugak lah nak ber emosi bagai.banyak main troll jek dalam twitter.

punya matang sampai dah nak hampir abaikan blog ni dah pun.sebab kalau aku nak beremosi pun aku macam dah malas nak tulis segala.cara aku senang jek.rasa nak marah geram sakit hati menyampah jek aku terus tidur.yes tidur.kan senang.aman hidup aku even sekejap pun.dari buang masa sakit hati sesorang.tidur dalam suasana hujan tu perghhh..rugi wooo kalau tak tidur.

lagi satu.masa tengah sakit hati.jangan dengar lagu jiwang.kakaka.lagu2 yang menyentuh perasaan ke.lagu yang berkias ke.lagu yang mengembalikan memori kisah duka ke apa ke apa apa lah kan.cuba elakkan lah.macam aku dah try dah.alhamdulillah.hehe ah senang2 kau tidur jek.

ok nak tidur.alang2 dah atas katil tapi hari ni tadek sakit hati pun.takkan hari2 nak sakit hati kan.korang mesti kecewa.tajuk entry macam cerita pasal.....k lah selamat malam.

Monday, December 24, 2012

I Wish..

i just wish that i could have written more on this blog.i will.insyaAllah.





Rabak Bersama II

hari baru dapat online dengan tenang.walaupun sekejap.takpe.asalkan orang lain tahu aku masih hidup.mungkin kesuntukan masa atau banyak kerja.eh dua dua rasa nya.

entri ni sebenarnya aku buat auto publish.aku type malam tapi tak tahu nak di auto publish kan pukul berapa.ikut lah pukul berapa pun kan.aku mengantok dah sebenarnya ni.walaupun banyak ganti tidur dan hari2 aku asyik tdiur dari makan maka nya muka pun dah sembap sikit.eh banyak kot.

dalam pada mengantuk yang maha dahsyat ni aku ter rasa rabak pulak.


Friday, December 07, 2012

Rabak Bersama

baru habis exam.aku nak rehat dulu.mungkin next week aku sibuk semula.jadi nya...malam ni aku update blog nak melayan perasaan.aku rasa macam tak sempat nak bernafas dengan sempurna masa sebelum exam.aku nak ada masa jugak melayan perasaan aku.

sama macam tajuk entry ni jugak.tapi jangan melayan melampau sangat.







 

Saturday, December 01, 2012

Back to December




that is just what i have been doing.hopefully it will end as soon as possible.one more month to go.fuhh.and been listening to Back To December by Taylor Swift.awww mengada sangat.