Friday, February 01, 2013

Sebulan..

sebulan mende?sebulan lahir?sebulan couple?sebulan kahwin?sebulan pregnant?kehkehkeh.

sebulan dah aku berkawan dengan orang baru di sekeliling hidup aku sekarang.i feel much better right now.less worried.less expecting.less caring.less disappointing.

amboi merajuk juk juk bawak diri ke cik konah?

this is a new start lah for me.all i want is to be free.from....from...anything or anyone who gave me so much to remember.tak termasuk my family.diorang memang kena everytime everyday every second 24/7 kena bagi aku kenangan.tak kira!

bila dah sebulan kat sini.away from traffic jam.away from annoying noise.annoying people.away from tallest buildings.away from that big city.i feel peace in here.yelah aku admit yang for the first time aku datang sini memang merengek2 macam budak kecik.nak balik lah boring lah nak jalan2 lah panas lah.oh yes panas ni boleh dikatakan hari2 aku tweet aku rasa panas kat sini.maybe musim dia kot.

dalam sebulan lah jugak aku dah round jalan2 sini.kata aku suka jalan2 kan.sorang2 poomboleeyy.tapi sebulan duduk sini aku macam tak gain weight sangatlah.kenapa eh?makan  pun time lunch jek.malam tu..erm..tengok lah kalau lapar pun dalam pukul 11 12 macam tu.hajat dihati nak makan lewat malam pastu terus tidur kekonon esok pagi boleh gemoks.tapi tak jugak.

dalam sebulan ni aku tak boleh hafal sangat nama2 anak murid aku.semua pelik kot nama.aku berharap ah kot2 depa ni ada nama markonah.hurmm nokharom nak ada nama cenggitu.diorang pun nama lagi canggih tau tau.yusri,odi,rozam.pretty.evelyn.vivilian.alangfizi.sheetel.jenny.teja.morrizza.micca.apetah lagi.aku lupa dah.jangan memain kau nama nak kerlaaasss gitu.

malam ni tatau nak makan apa.sakit perut banyak sangat makan pedas tengah hari tadi.dasar makan gelojoh pun ye jugak.kuikuikui

















nak ngap ngap pipi diaaaaa




kekonon nanti aku update entry lagi ok ok ok?

No comments: