Thursday, May 30, 2013

Morning Indah !

hai hai good morning everyone.

i'm in class now.actually it starts at 8 am lepas tu maybe lecturer ni nak kaver malu dia datang lambat so dia kata "ok class starts at 9 am ok.i thought it was at 9 am."

bleerrghh.dalam jadual dah tulis kot.kejadah mana tulis 9 am.

anyway, bersyukur sangat bila setiap kelas ada wifi yang boleh tahan lah lajunya.cuma dia block website youtube facebook twitter.yeah man as usual.

tapi bila after 5 pm  dah boleh dah masuk web tu semua.ikut office hour kot.

and yes sebab kelas start pukul 9 am dan aku datang awal maka nya aku update blog kejak lah.so yes ini bagi aku morning yang indah.sebab?entah.tak banyak kerja lagi kot.kerja ada tapi tak banyak.

salah satu isu yang aku tak boleh blah pasal IPG ni ialah LIBRARY DIA TAKDEK AIRCOND HOIIII. bagi aku sebagai manusia yang study selama ni menggunakan library yang sentiasa ada aircond maka nya isu ini hendaklah disuarakan oleh student IPG tak pun staff library tuh.boleh pulak depa tahan eh dengan ketiadaan aircond ni.

bilik yang ber aircond ada cuma kena book awal.bilik ada dua jek.zzzzzzzzzz

kepada yang bekerja hari ni selamat bekerja.tak kisahlah kerja apa janji korang happy and kerja tu halal.siapa celebrate birthday hari ni semoga panjang umur.siapa yang sedang menikmati cuti sekolah dua minggu ini *perhatian kepada cikgu2 sekolah dan anak2 murid aku* hurmmmm selamat bercuti lah.ustazah taknak datang sekolah lah gini.

siapa yang ada kelas macam aku.ye selamat belajar serupa tiada hari esok.

hujung minggu ni nak lepak Penang.kehkehkeh.semoga orang lain pun dapat morning yang indah jugak.amin.byeeee




Tuesday, May 28, 2013

Kuala Perlis

ok just nak share some pictures here before my blog got burnt.kakaka

im still alive alhamdulillah.dont worry sayang.amboi ada orang tanya kau ke?amboi sangat.





oh dua gambor jek?hek eleh ok lah tu.asalkan update.lolzz.nak tengok video pergi terjah keek aku KonKonah.k bye korang.muahhh

Sunday, May 05, 2013

Ini 5 Mei 2013 lah!

assalamualaikum.hai hai hai.

dan yee tarikh keramat lah ni konon.selain pasal bumbangbumbang PRU13 ada jek banyak cerita lain boleh potpetpotpet dalam twitter kan?

mana tahu tarikh ni ada anak baru lahir ke.birthday seseorang ke.baru nak menikah ke.baru first time mengundi ke.hehe aku lah tu.

memandangkan undi adalah rahsia maka nya undi aku, undi mama aku, undi papa aku semuanya rahsia.papa aku macam dah banyak kali tanya aku undi siapa kan.elehh kalau dia punya pun rahsia tak mungkin aku nak bagitahu aku punya.kihkih

yang aku tahu satu tips mama aku bagi ialah "jangan undi bangsa lain selain melayu"

K.

selain itu aku datang mengundi pukul 12 macam tu.pukul 1230 dah selesa di rumah siap berdebor dan excited nak instagram lah nak whatsapp lah gambor.gambor apa?jari dicalit dakwat biru lah apa lagi siot.

aku undi di saluran 7.saluran paling last.iaitu saluran paling muda.hehe.apsal dalam twitter ramai twitpic diorang undi di saluran 6 lah 5 lah 4 lah.semua orang tua ke yang aku follow tu?hmm...

tengah hari pun orang dah sikit.kat saluran aku tu lah.saluran orang tua aku tak cek pulak.yang pasti mama papa aku siap mengundi dulu siap2 dah melanguk kat bawah tunggu aku.ces.

ok bebeh.itu sahaja untuk hari ni dan kali ini.mungkin agak payah sikit lah aku nak update macam selalu.mungkin sekarang banyak masa nak fikir pasal sekolah dan assignment dan kelas nak belajar nanti.tapi aku selalu tweet.hehe dont worry.banyak merepek jek kat twitter tu.

kalau rindu saya follow lah twitter saya.lololzzz.tak kira lah siapa menang pun.janji jangan ban kfc dan mcd.lololzzzz.adios kesayangans.