Sunday, May 05, 2013

Ini 5 Mei 2013 lah!

assalamualaikum.hai hai hai.

dan yee tarikh keramat lah ni konon.selain pasal bumbangbumbang PRU13 ada jek banyak cerita lain boleh potpetpotpet dalam twitter kan?

mana tahu tarikh ni ada anak baru lahir ke.birthday seseorang ke.baru nak menikah ke.baru first time mengundi ke.hehe aku lah tu.

memandangkan undi adalah rahsia maka nya undi aku, undi mama aku, undi papa aku semuanya rahsia.papa aku macam dah banyak kali tanya aku undi siapa kan.elehh kalau dia punya pun rahsia tak mungkin aku nak bagitahu aku punya.kihkih

yang aku tahu satu tips mama aku bagi ialah "jangan undi bangsa lain selain melayu"

K.

selain itu aku datang mengundi pukul 12 macam tu.pukul 1230 dah selesa di rumah siap berdebor dan excited nak instagram lah nak whatsapp lah gambor.gambor apa?jari dicalit dakwat biru lah apa lagi siot.

aku undi di saluran 7.saluran paling last.iaitu saluran paling muda.hehe.apsal dalam twitter ramai twitpic diorang undi di saluran 6 lah 5 lah 4 lah.semua orang tua ke yang aku follow tu?hmm...

tengah hari pun orang dah sikit.kat saluran aku tu lah.saluran orang tua aku tak cek pulak.yang pasti mama papa aku siap mengundi dulu siap2 dah melanguk kat bawah tunggu aku.ces.

ok bebeh.itu sahaja untuk hari ni dan kali ini.mungkin agak payah sikit lah aku nak update macam selalu.mungkin sekarang banyak masa nak fikir pasal sekolah dan assignment dan kelas nak belajar nanti.tapi aku selalu tweet.hehe dont worry.banyak merepek jek kat twitter tu.

kalau rindu saya follow lah twitter saya.lololzzz.tak kira lah siapa menang pun.janji jangan ban kfc dan mcd.lololzzzz.adios kesayangans.

1 comment:

Anonymous said...

Lu mesti undi BN kan. Lu memang macai UMNO.