Sunday, June 30, 2013

Last Day of June 2013

good morning my lovely readers.just packed up coz im going back to Perak.now waiting for my parents from pasar tani.haha they asked me to wait for them.it is raining outside.it was raining heavily last night till 6am.

now im updating my blog in the living room while watching..oh maybe just listening to tv9 which is my mum's favourite tv programe Nasi Lemak Kopi O.thank God im not addicted to any caffeine.lol

my brother-in-law is browsing something important from his ipad 3.eleh i got one also maaa.he is always browsing stuff on the internet which i have no idea what that is.he keeps checking his email.yeah man CEO memang lah.busy as always.

Maya Kaheesha?oh she is sleeping.she is my cute niece.bibik tidurkan dia.she is getting chubby and fatter.haha just six months old.she is very very very veryyyyyy comeyyy.

my sister?huh! still sleeping lah what else bro.last friday she got scolded by my papa coz of her failed exam papers which are Physics, Chemistry and Add Math.ahhh what a shame.she got everything kot.a smartphone.a samsung tab.a room of her own which is me and my sisters used to share it together.perghhh lupa daratan betul adik aku.

i found that it is easy for me to write or update my blog through my observation of what happens around me.like here in my house.woowww why didnt i do that before?eh i have done it before lah but like a year or two years ago kot.lol

ok so it is almost 0840am.so where is my mum and dad?aaaaaaaa come on.

and it is still raining... 





Friday, June 28, 2013

Update dari dalam Bilik Tidur yang Berhawa Dingin

tajuk entry paling panjang pernah aku buat selama empat tahun berblogging.syabas konah syabas.blog aku dah ranap.baik aku update sikit malam ni.cukup kuota orang kabor.

balik Kuantan hari ni.bertolak pagi tadi.entah kenapa aku rindu benor bilik aku.masakan mama.keperihatinan papa tentang semua pasal aku.hihi i really miss them.ye rindu jugak nak gaduh dengan adik bongsu even akhirnya aku bawak balik jugak komik karya Zint untuk dia.nampak tak kasih sayang yang aku sorokkan selama ni?haha

sejak balik dari Perlis aku tak balik langsung rumah.aku pun macam dah kurang selera makan.entah.banyak kerja agaknya.selain membuang masa di Twitter dan kekadang jenguk facebook kawan2 dan facebook family (ye aku ada dua acc facebook),aku update ah sikit kat sini.dengan bilik tidur berhawa dingin dengan suhu mula2 tadi aku tengok 16 darjah jadi aku tukor jadi 22.gila apa adik aku ni pasang ekon sejuk bebenor.

aktiviti di rumah seperti biasa ialah.makan.berborak.makan.berborak.tidur krohh kroohh.makan lagi.berborak.main dengan Maya Kaheesha.makan lagi.tengok tv sikit jek.pastu dah terus online.banyak sangat aku nak cerita kat diorang ni pasal kehidupan aku kat Perak.tadah telinga jek la diorang.cerita serupa kau belajar kat oversea.kakaka

semalam sekolah aku ada sukan.so hari ni cuti.dapat hadiah cabutan bertuah lagi u alllssss.haha time sukan nampak cikgu yang beria ria bagi semangat jerit bagai.anak murid macam lembik jek.ye lah sebab buat petang agaknya.

bila dapat wifi free kat rumah ni maka nya yeahhh tengok lah youtube puas2.tengok lah tv series puas2.download lah apa2 pun puas2.balik Perak dah kena jimat kuota broadband.sadis tau hidup macam ni.

ok bebeh.jom lepak2 atas katil empuk sambil layan TL kat twitter barang seminit dua lepas tu tidur.good night everyone.i love you for those who read and follow my blog.rasa macam artis sangat aku.hiks.byeeee

Wednesday, June 12, 2013

Unsaid

i guess i'm gonna love my 'school' environment rather than when i was a degree student.

entah lah.happy pulak rasa.lepas tu tak jumpa dah kan.









hehehe aku ada dalam gambar ni but as usual lah aku takkan share kot.tu pasal aku crop.so pilih lah tangan aku yang mana satu.kihkih

so see you guys on November.insyaAllah.eh kita kan nak picnic before puasa kan?yeayyy jumpa lagi bulan ni.lolzz

memuaahhh byeee.