Friday, June 28, 2013

Update dari dalam Bilik Tidur yang Berhawa Dingin

tajuk entry paling panjang pernah aku buat selama empat tahun berblogging.syabas konah syabas.blog aku dah ranap.baik aku update sikit malam ni.cukup kuota orang kabor.

balik Kuantan hari ni.bertolak pagi tadi.entah kenapa aku rindu benor bilik aku.masakan mama.keperihatinan papa tentang semua pasal aku.hihi i really miss them.ye rindu jugak nak gaduh dengan adik bongsu even akhirnya aku bawak balik jugak komik karya Zint untuk dia.nampak tak kasih sayang yang aku sorokkan selama ni?haha

sejak balik dari Perlis aku tak balik langsung rumah.aku pun macam dah kurang selera makan.entah.banyak kerja agaknya.selain membuang masa di Twitter dan kekadang jenguk facebook kawan2 dan facebook family (ye aku ada dua acc facebook),aku update ah sikit kat sini.dengan bilik tidur berhawa dingin dengan suhu mula2 tadi aku tengok 16 darjah jadi aku tukor jadi 22.gila apa adik aku ni pasang ekon sejuk bebenor.

aktiviti di rumah seperti biasa ialah.makan.berborak.makan.berborak.tidur krohh kroohh.makan lagi.berborak.main dengan Maya Kaheesha.makan lagi.tengok tv sikit jek.pastu dah terus online.banyak sangat aku nak cerita kat diorang ni pasal kehidupan aku kat Perak.tadah telinga jek la diorang.cerita serupa kau belajar kat oversea.kakaka

semalam sekolah aku ada sukan.so hari ni cuti.dapat hadiah cabutan bertuah lagi u alllssss.haha time sukan nampak cikgu yang beria ria bagi semangat jerit bagai.anak murid macam lembik jek.ye lah sebab buat petang agaknya.

bila dapat wifi free kat rumah ni maka nya yeahhh tengok lah youtube puas2.tengok lah tv series puas2.download lah apa2 pun puas2.balik Perak dah kena jimat kuota broadband.sadis tau hidup macam ni.

ok bebeh.jom lepak2 atas katil empuk sambil layan TL kat twitter barang seminit dua lepas tu tidur.good night everyone.i love you for those who read and follow my blog.rasa macam artis sangat aku.hiks.byeeee

No comments: