Tuesday, July 09, 2013

9 july 2013

tepat pukul 10pm aku dilahirkan pada tarikh hari ni.selamat hari jadi kepada diri aku yang dah berubah angka umurnya setiap tahun.

lagi best sebab hari jadi ni jatuh pada sehari sebelum puasa.habis terawikh jek tepat2 aku lahir.hikhik kebetulan jek.

thank you so much for those who wished me on facebook, twitter, whatsapp, call, kakaotalk ah kemain dalam kakaotalk pun ada.and thanks for that lovely present from the teacher from my school.sangat terperanjat ok.bukan terkejut lagi dah.

and it is pretty sad coz i didnt get the chance to celebrate it with my family but.....had a wonderful spent weekend with him.hehe..

and again.thank you.and i love you.salam Ramadhan.i got to be stronger than before.byee

1 comment:

Aujinz said...

kemain Konah kemain... aku orang paling last wish ke hang kan kan kan?... wkwkwkw