Thursday, July 04, 2013

Ucapan

DARI KAMAR HATI

Meniti dedaun hari
Yang gugur helai demi helai
Menghambat usia kehujung senja
Itulah yang tertulis pada hukum masa..
Melihat keliling diri
Apalagi yang lebih menyenangkan
Selain merasai sentuhan kasih
Yang dihampar oleh kalian..
 
hehe ni nukilan dari ustaz Amran.beliau ustaz aku dari sekolah rendah.sekarang dia still nampak muda even dah umur 40 tahun dan ada tiga orang anak dan yang keempat akan lahir insyaAllah bulan Julai ni.
digelar ustaz.tak pakai kopiah mahupun songkok ke serban ke.dia cool jek.tulis sajak boleh.create pantun secara spontan lagi lah tererererelll. main gitar apatah lagi.melukis memang dah hobi.bayangkan...
selamat hari jadi ustaz Amran! lagi best sebab share same birthday month dengan ustaz.yeayy!! 

No comments: