Saturday, August 31, 2013

Kehidupan Lain

skema ke?biarlah.

i have so many social network accounts.yes as you can see at the sidebar.tah apa apa nak isi semua.facebook jek tak letak situ.malas sebab tak aktif sangat.

ok aku senaraikan dari email sampailah kepada.....kepada apa?kita tengok kejak lagi.

currently i have 4 emails.for me this is awkward.but keep using them.

ct_beckham@yahoo.com . ok ini email sejak form 4 which World Cup was held on 2002.time tu Beckham was like woowwww to me.so yeah ambik nama dia.kakaka

queenskaters@yahoo.com .ini sebab sangat suka dengan movie kanak2 disney atau alam ria cuti sekolah iaitu Brink.dia pandai main skate.aku pulak pandai main rollerblade.yeah man kita boleh kahwin.haha

markonahawang@gmail.com .ok ini memang the latest sebenarnya email aku.orang lain ada gmail so aku nak jugak lah kan.

ada lagi satu email hotmail.tapi email ni sangat private kot.banyak tujuan rasmi so tak perlu bagitahu kat sini.

i have 2 facebook accounts.Markonah Awang is my first acc.semua rakan2 sekolah, BFF, UIAmates, anak2 murid aku, cikgu2, bloggers haa semua kat acc ni.dulu family aku pun aku letak dalam acc ni but bila aku menyampah bila status aku tetiba ada family aku komen and diselang-seli dengan komen kawan2 aku dan cousins so i was like...

ok aku buat acc baru di mana dalam tu semua memang family besar aku.pakcik makcik cousins abang ipar dan juga baru2 ni rakan2 IPG aku letak dalam tu jugak.special orang kabor.hahaha

oh twitter pun ada dua.konsep sama dengan facebook.asingkan rakan2 twitter or bloggers dengan kawan2 aku in real life dan family.honestly twitter Markonah Awang ni memang semua bloggers.tak pernah jumpa pun.

youtube acc pun ada since 2006.tujuan?entah.haha nanti boleh lah copy paste link www.youtube.com/QUEENSKATERS . aku malas nak gi copy letak sini.

i have a tumblr acc.ok last update tahun lepas.see?ok tayah share link.jimat masa.

blog.ok blog ni banyak kenangan so aku takkan delete or privatekan blog ni.aku nak blog ni sentiasa ada.lagi satu blog aku update last tahun lepas jugak.tak privatekan pun blog yang tu.cuma tak pernah bagitahu orang.pepandailah cari sendiri.hihi

instagram.oh yes kat sidebar tu ada kan?boleh stalk.ikikiki

keek.ok korang search jek kat keek nama KonKonah.pasti jumpa.ye pasti.

Path.aku ada since 2011.pastu email dan password aku lupa lalu buat yang baru.kalau korang search Markonah Awang ada gambar minah pegang camera tu haa yang tu takleh nak log in.so bila search ada lagi satu Markonah Awang pegang sepanduk katak ok yang tu aku yang latest.tujuan korang nak follow Path aku?korang gila.

foursquare.errrr tayah kot.bukan hari2 aku check in.so tayah share.buang masa.

lagi apa eh?kalau ada yang tercicir tu memang aku biarkan.banyak sangat.jelas yang aku banyak buang masa di alam maya.ikiki tujuan bagitahu semua acc ni?kau jawab sendiri.

jangan kabor aku perlu share acc Whatsapp Kakaotalk Line Wechat lah kan.aku lesing kang.

bye.


No comments: