Friday, February 07, 2014

Sosial Luar Talian

hai korang.dah februari rupanya.sorry been busy lately.tapi tweet aku boleh jek 24/7.lol

so untuk entry first bulan ni aku share gambar jek lah dulu eh.ada event time tahun baru cina itu hari.aku banyak nak taip panjang pasal isu yang dah lama aku nak ketengahkan cewahhh tapi busy praktikum hal sekolah semua so kita mulakan jek lah dengan kongsi moment hidup seorang guru tahun 2014.LOL ceh tak habis2 dengan lol.















eh apa yang event nya?haha tadek lah housewarming jek.

happy weekend everyone!

1 comment:

Aujinz said...

kadang kadang aku lupa yang hang nie cekgu Konah.. kah kah kah