Tuesday, March 11, 2014

Review 300 The Rise of the Empire

tak ingat title penuh movie ni.takpelah korang pandai google kan.

- aku suka watak perempuan jahat yang dia orang Greek tapi nak balas dendam terhadap Greek tu.dia sokong Parsi kot.cantik doh mata dia.

- adalah orang tu cakap kalau betul ikut sejarah sebenarnya Parsi yang menang dalam perang dengan Greek.orang tu cakap lah.nak tau gi google.

- watak Xesxes ke Xerxes ke apetah.haa handsome sebenarnya tapi lepas jadi dewa tuhan pebende tah tu terus dh jadi merepek.tetiba kepala botak.kening cukur.pakai spender jek.

- thermodiske ke thermoliske.haha malas jugak nak google.boleh tahan gak la watak dia.even dah buat ehem ehem dengan minah jahat tu but still dia taknak join minah ni untuk jadi hamba.kekonon taknak perang lah.malu siot.

- nothing much i can say about this movie sebab habis movie baru aku tahu yang ni second sequel.patutlah aku seperti terpinga2 sebab banyak flashback yang aku tak faham.zzzz

- effect darah duk terpancut2 keluar tu dah macam berleluasa sangat dalam babak2 movie ni.dah macam air sirap aku tengok.

- pesen lawan2 yang memang nak penggal kepala.

- orang Greek pakai skirt masa lawan2 tu.geli pulak.

- watak Xerxes tu sikit sangat.tak menonjol.

- tak best movie ni sebab aku dipaksa dan terpaksa tengok dan terus tak paham.

No comments: