Tuesday, June 24, 2014

Kenapa? Kenapa?

kenapa naik kapal terbang tak pernah jem?
kenapa tak boleh bagi signal kat kapal terbang lain bila kita nak potong kapal terbang kat depan?
kenapa tadek traffic light kat udara?
kenapa takdek accident kapal terbang berlanggar dengan kapal terbang lain?
kenapa kapal terbang ada radar?
kenapa kat jalan raya tadek radar macam kapal terbang di udara?
kenapa jalan raya jem?
kenapa tadek traffic light kat lautan?
kenapa kapal terbang selalu crash?
kenapa kereta tak selalu crash?
kenapa kapal laut tak langgar dengan kapal laut lain?
kenapa kapal terbang boleh hilang dalam radar?
kenapa kereta tak boleh hilang dalam radar?


kenapa i suka u?u tahu tak? <<< soalan ni jek aku dapat dari dia compare dengan soalan2 yang aku tanya dia tadi.

bye.

1 comment:

Aujinz said...

Nak aku jawabkan ke soalan hang.. wkwkwkw