Thursday, August 28, 2014

Mencari dalam Rindu

ikikiki pemendeee tajuk gini.macam nak bercinta.

actually aku tengah dalam misi yang dikendalikan sendiri oleh aku iaitu nak cari ex roommate aku di uia.dah empat tahun ni tatau dia kat mana.empat tahun jugak aku sebilik dengan dia.so banyak cerita memang share dengan roommate lah kan compare dengan kawan sekelas satu course.

so what i did just now was aku gi google full name dia.hebat kan ingat full name roommate?keluar lah result dalam list iium convocation 2010.tapi dia budak econs.tu jek aku dapat result.

dia ni tadek fb.tadek twitter.tadek instagram.dan sebelum kehilangan dia ni jugak aku memang tahu dia suka tukar2 no phone.hobi agaknya.selalu kalau tukar pun dia akan inform aku punya.tapi tu lah...dah lama tak contact kan..

eh jap.no no dua tahun lepas dia ada contact aku...ohhh yes yes aku ingat.aku call dia.then dia ada call aku jugak.cerita pretty much about hows ur life lah semua.dah kahwin ke belum.kerja kat mana.standard topik perbualan lah tu.

so now aku call dia tapi tak dapat.sebelum tu aku try call dia nak jemput aku kahwin.tu lah....tak dapat.geram jugak aku dibuatnya.

email dia...ermmm email dia aku taktahu or tak ingat.ok maybe tak boleh classified aku ni ex roommate yang baik.

but i really really miss her now :((

1 comment:

cEro said...

Aku pon pnah nak cari kawan skolah yg hilang khabar berita langsung...
Sesaje teringat sebab dulu masa dekat sekolah kitorang rapat...
Jadi aku google nama penuh dia, still tak berkesan.
Jadi aku google adik beradik dia sekali dgn nama abah dia buat cross reference.
Akhirnya berjaya dapat. Yaay.
Tp aku tak follow up pun dgn dia...hehehe