Tuesday, October 28, 2014

Nota Cinta

aku saja jek google image girlfriend Sam Bunkface then ada keluar imej seorang perempuan yang aku rasa familiar.orang kata dia pernah digosipkan dengan Sam jugak tapi tak jadi kot..anyway gf Sam tak cantik mana pun.bukan perempuan yang aku nak cerita ni..

rupanya perempuan tu dalam iklan ni...korang tak ingat??






heeee rindu kot iklan ni.mana tah perempuan ni sekarang.

p/s: aku try search iklan Maxis yang Nora Danish yang pakai maskot tu tapi takde :((

No comments: