Monday, January 05, 2015

Enam Tahun

Tahun ni dah masuk enam tahun menjadi blogger. Bukan part time mahupun full time but just suka suka jek nak jadi blogger sebab saya suka bercerita daannn eh bukan bergossip ye.


Tahun ni bulan Januari tapi tak ingat tarikhnya bila yang saya started blogging.Dalam enam tahun ni yang I have achieved fron my blog is that followers saya still sama jumlahnya.Lulz.Sudah dua kali selalu tukar link blog atas sebab yang memang masuk akal tapi selalunya duk ulang ulang tukar link dengan link yang sama jugak tee hee heee...



Enam tahun jugak orang luar dan orang yang saya tahu dan kenal dalam alam maya ni pun tak mengenali saya siapa sebenarnya even rakan twitter yang pernah saya jumpa tahun lepas pun masih tak kenal saya apabila di luar twitter.luls itu sangat normal kot.



ayat keling tetiba..



Enam tahun jugak I haven't revealed any full pictures of myself.I mean I will never selfie and ask someone to take my photo.And if I did pun I will never post it on the Internet.ah it's my choice my followers.We can do whatever we want to, right?



so that is it.Happy 6th Anniversary to my blog and to me as well hihi..More entries to come InsyaAllah, thank you guys.



p/s: tak tiru ayat keknis pun.lalalalaaa 

No comments: