Thursday, February 26, 2015

Semua Pantas

hello kesayangan.morning!

as usual and as cliche as it may sound, berhabuk dah blog I konon dah sebulan tak update.

okay semua pantas.masa berjalan pantas.ah bergerak pantas pun boleh.minggu depan dah bulan Mac.berat badan pun bergerak pantas dan jarum penimbang berat badan dah pun bergerak ke arah angka 45 kg.

yes itu dah kira berat bagi saya.improvement jugak sebab dah naik 5 kg.lalala~~

dah dua bulan posting.oh yes for those who don't know or maybe you might wanna know where I have been for all this while is I dapat sekolah sesi petang so yes ada masa free sikit waktu pagi di mana dihabiskan dengan tiduurrrrrr....

apa lagi yang pantas?sejak masuk sekolah ni no phone I telah di add secara sengaja ke dalam 5 group whatsapp.diulangi..

5 group whatsapp.

I mean...seriously guys??5 kot?untuk cakap pasal apa jek?dan ini semua pun dikira pantas sebab apa2 pengumuman dan meeting dan kelas relief dan....arghh macam2 lah semua diberitahu dalam group whatsapp ni which is obviously sometimes I don't even know which group diorang selalu inform.

zzz... I know right?boring..

even ada cikgu nak add I dalam telegram pulak dah.are you....INSANE???habis tu buat apa menyemak notice board berlambak2 kat sekolah tu kalau tak leh nak tampal apa2 announcement ke mende ke?huhhh

and lagi satu.officially now I have 4 email accounts.supposedly tiga jek tapi sebab semua pantas maka semua cikgu kena ada email sekolah.ala yang 1Bestarinet tu.gi google.tak kosseerrr I nak cerita semua kat sini.

so that's it.bangun pagi lepas subuh tak tidur ni sebab sakit perut last night minum coke.celaka punya coke.

till then.have a good days ahead!