Thursday, February 26, 2015

Semua Pantas

hello kesayangan.morning!

as usual and as cliche as it may sound, berhabuk dah blog I konon dah sebulan tak update.

okay semua pantas.masa berjalan pantas.ah bergerak pantas pun boleh.minggu depan dah bulan Mac.berat badan pun bergerak pantas dan jarum penimbang berat badan dah pun bergerak ke arah angka 45 kg.

yes itu dah kira berat bagi saya.improvement jugak sebab dah naik 5 kg.lalala~~

dah dua bulan posting.oh yes for those who don't know or maybe you might wanna know where I have been for all this while is I dapat sekolah sesi petang so yes ada masa free sikit waktu pagi di mana dihabiskan dengan tiduurrrrrr....

apa lagi yang pantas?sejak masuk sekolah ni no phone I telah di add secara sengaja ke dalam 5 group whatsapp.diulangi..

5 group whatsapp.

I mean...seriously guys??5 kot?untuk cakap pasal apa jek?dan ini semua pun dikira pantas sebab apa2 pengumuman dan meeting dan kelas relief dan....arghh macam2 lah semua diberitahu dalam group whatsapp ni which is obviously sometimes I don't even know which group diorang selalu inform.

zzz... I know right?boring..

even ada cikgu nak add I dalam telegram pulak dah.are you....INSANE???habis tu buat apa menyemak notice board berlambak2 kat sekolah tu kalau tak leh nak tampal apa2 announcement ke mende ke?huhhh

and lagi satu.officially now I have 4 email accounts.supposedly tiga jek tapi sebab semua pantas maka semua cikgu kena ada email sekolah.ala yang 1Bestarinet tu.gi google.tak kosseerrr I nak cerita semua kat sini.

so that's it.bangun pagi lepas subuh tak tidur ni sebab sakit perut last night minum coke.celaka punya coke.

till then.have a good days ahead!

4 comments:

cEro said...

Dilema dgn group wassap ni, kalau nak left nanti boleh buat gadoh oo...
Hahaha

Aujinz said...

Haaaa... tau takpe. Aku cuma ada 4 group jer. Dua group office, 1 kawan rapat opis dan satu group family. Dan aku rasa, aku nak jer left group family. Itu tak boleh, politik tak boleh, kutuk kutuk cepat sentap. Tapi bila diorang merapu dan post pic melambak penuhkan memori hp aku.

Tensen baq ang.

Owh, entri ni bukan pasal wassap ke? Kakaka...

Miss Fireflies said...

CERO DAN OJIN AKU TATAU NAK REPLY CMNE SEBAB HANG BUKAN DAPAT NOTI PUN AKU REPLY KE TAK.AKU TAK RETI NAK BUAT MCM DALAM BLOG KORANG YANG BOLEH TERUS REPLY KAT KOMEN TUUUUUUU

cEro said...

Nak ada reply comment tu ikut template.
SOme template tak support.
Kalau nak kekal template, kena godek2 code html dia.
Tapi nak mudah, tukar je template baru yg support reply.

Try google 'embedded reply comment blogger'