Wednesday, March 18, 2015

Cuti Sekolah

Whenever we go shopping for groceries, my niece Kaheesha will do something like this.. 



At home she really likes me drawing her fingers like this..in my new notebook I just bought earlier today in Putrajaya book festival...



How's your school holidays guys?Err...ada ke budak sekolah baca blog saya ni?lelss sorry korang update via phone jek ni.malas nak transfer gambar.

4 comments:

Zyra Roxx said...

Mana ada. Budak sekolah semua habis pi dating, hekhek.
Lu buat gua rindu my nieces n nephews, sobs.

Aujinz said...

Budak sekoloh main game lepak cc.. mana ada yang nak baca blog cikgu macam hang.. wkwkkw...

tinggallah budak sekolah prasejarah macam aku ni yang tolong bacakan blog ang...

wkwkwkwk

cEro said...

Laaaa...
Budak sekolah cuti ke?
Patut laa mall penuh bebudak mangsa fashion. Baju merah seluar hijau pakai spek hitam bingkai putih topi senget.

Hahaha

Miss Fireflies said...

Zyra : ha tu laa pi skype dengan depa cepat!

Ojin : maknanya hang dah tua lah kan kan kaaannnn hahaha!

Cero : yeee cero dah nak dekat bukak sekolah dah isnin ni awat hang lambat sangaatttt menyedari akan situasi ini ya brother?hihi