Saturday, April 25, 2015

Review Avengers : Age of Ultron

Wayang pukul 10pm.
Tarikh 24.4.2015
Tempat wayang kat OU.

- mula2 keliru dengan movie yang sama saya tengok tahun lepas iaitu Captain America.

- Stark orang first kena dimanipulasi minda oleh Scarlet Witch or Wanda.

- Nat ni telah dimandulkan.

- Thor suka buat lawak.

- saintis korea tu macam suka Thor.haha

- Loki tadek dalam movie ni.for me it was a big dissapointment lah sebab dia....I suka.haha

- ultron sebenarnya jahat.ada lagi sekor tu baik tapi saya panggil ultron yang baik padahal nama dia Vision.

- baru saya tahu yang avengers main arrows ni ada family dah.

- semua orang tak boleh angkat hammer Thor even semua orang dah try.Captain try angkat dan bergerak sikit ah hammer tu.cuak jugak muka Thor sebab dia kata siapa yang boleh angkat hammer dia orang tu boleh.....K fine korang tengok sendiri.

- ada jugak akhirnya makhluk yang boleh angkat hammer si Thor tu.k suspen tak?haha

- ada makhluk kaler biru untuk avengers akan datang.

- ada sorang mati dalam movie ni.

Harap maklum.overall saya rasa movie ni  8/10 jek rating dia.


Korang please enjoy jek la gambar yang saya ambil semalam sementara nak bunuh masa tunggu wayang start.lol

1 comment:

Aujinz said...

spoiler lah Konnnnn...