Monday, April 20, 2015

The Gorpis

Ok tentang ig goreng pisang cheese ni saya follow sebab pernah tengok video kat ig Neelofa.perghhh dia makan rangup sekali bunyi pisang goreng tu.

So if you want to know more and maybe nak try lah kan do follow ig diorang @thegorpis .mana tau dekat jek dengan rumah korang kan?

Masa tak flexible sangat lah sebab time ni selalu saya dah ke sekolah dan balik pun time maghrib.weekend boleh la itupun beratur.nak whatsapp pun lambat 5 minit jek terussss tak dapat order awal so kena pi sana beratur macam orang lain.

Happy eating! 

2 comments:

Aujinz said...

perghhhhhh.... prghhhh....

takpe.
Aku tengah diet

Spirogyra said...

ehem.aku nmpak perkataan neelofa je dlm byk ayat..>,<