Wednesday, June 03, 2015

Game Apps

Walaupun dah tukar phone dari android ke ios dan kembali semula kepada android saya mesti akan install satu game ni jek.wajib.Uno.

Dalam Galaxy Apps (kantoi guna Samsung) rupanya baru saya tahu ada banyak game yang lagi best dari dalam Play Store dan Apps Store.kalau korang guna Samsung dan OS korang dah Android KitKat and above..mesti ada Galaxy Apps ni dalam phone korang.built-in app lah kot orang kata.

Maybe korang rasa biasa jek lah kot game yang saya nak share ni.tapi kalau dah ada dam ular ni...haha addicted semakin teroxxx.

Korang ada idea tak nak install game apa?

6 comments:

Zyra Roxx said...

gua sekarang tgh setia hingga hujung nyawa dgn game Farm Heroes. tp bila stuck level rasa nk curang jgk lah.

Miss Fireflies said...

Farm Heroes?kena try ni..

cEro said...

Dari awal guna android dulu sampai laa ni, satu game yg aku rasa takkan aku delete ialah Subway Surfers, sebab theme dia berubah tiap2 bulan...hehehe

Miss Fireflies said...

Perghh kau hafal ehh theme dia.aku selalu kantoi kot game ni.mmg susah nk high score

Aujinz said...

Untunglah, guna Note 4.. koh koh koh

Aku dah malas nak main game. Paling paling aku nak install pun apps lukis lukis... koh koh koh

Miss Fireflies said...

Tau leerrr pandai lukisss.hohhh