Saturday, August 29, 2015

Attractive

Sometimes kita tak tahu yang kita ni adalah sangat attractive untuk seseorang.

Saya ni introvert (gi google sana). So personaliti agak tak menarik untuk orang ramai dekat dengan kita or make friends.

But someone told me this..."you are so attractive".ok sangat general tapi saya rasa lebih kepada personaliti lah kan?

Extrovert bila2 masa boleh jadi introvert but introvert nak jadi extrovert?ermmm....

Kalau nak ikutkan pendapat dari seorang yang introvert macam saya ni memang saya akui...dalam twitter fb instagram blog bestfriends memang sangat sikit.yang betul2 rapat jek boleh faham saya macam mana dan saya memang tak berminat sangat nak tambah kawan rapat yang baru.berkawan memang ramai but really close sangat sikit dan saya tak suka menyemak menyibuk banyak sangat followers on social media.

Goshhh guys what do you think of me?

posted from Bloggeroid

3 comments:

cEro said...

Aku rasa kau cool.
Mental image kau dlm fikiran aku seorang perempuan yg cool.
Hehehe

Miss Fireflies said...

Perghhh thanks cero.kalaulah boleh rt komen ni.kakaka

Bro Ley said...

aku rasa aku ada sikit introvert jugak tapi aku buat test aku ambivert. Tapi yg biasa aku tengok la...kat dlm blog ni kalau dia memang ada perangai introvert ni biasa blog dia best. In real life je tak reti nak luahkan..

Introvert become cool nowadays. Tu yg aku perasan la...