Sunday, September 27, 2015

27.9.2015

Happy 2_th birthday to my love of my life, to my best and favourite man after my dad, of course duhhh.haha eh sama umur lah kita.

Memandangkan birthday u hari Ahad dan esoknya sekolah so I dah siapkan entri ni awal so that I tak terlupa nanti.lelss the heck Konah alasan gini?

Apa2 ucapan birthday nanti I cakap direct kat u terus lah kan.buat mende kabor kat sini?just nak tuju lagu jek.











Happy birthday b. publish time pun I set tarikh birthday u tau.

ok dah bye.

Friday, September 04, 2015

Introvert

sambungan yang previous entry.ok introvert.sebelum ni saya macam rasa saya campur2.ada sikit introvert dan sikit extrovert.tapi bila dah jadi pemegang ijazah dalam bidang psychology ni so saya tahu lah saya lebih kepada yang mana.

introvert.

tapi ramai yang salah anggap tentang saya dan mereka yang tergolong dalam personality macam ni.saya dah memang dah tak ingat dah introvert ni sejenis trait or masuk dalam kategori mana.dah grad 5 tahun lepas.lelss

salah faham orang ramai tu saya terjemahkan jek lah dalam video yang saya nak share ni.senang sikit kot korang nak faham.pastikan tengok video youtube ni bukan di tempat kerja anda.mana tau diorang block youtube punya website kan?kakakaka

happy watching guys.hopefully lepas ni korang faham lah keadaan kami ni ye?