Thursday, March 17, 2016

Family Trip

Semua pengikut dan pembaca blog saya kena tahu yang last week saya pergi bercuti dengan keluarga saya ke 3 tempat berbeza.

Maaf saya bukan jenis time bercuti jek terus tweet or upload gambar2 bercuti straight away. Saya suka share bila perkara tu dah jadi atau dah lepas. Baru nikmat sikit. Tengah bercuti kot takkan time tu pun busy dengan phone. Ye tak?

Yeeeee!

Saya pergi Lumut. Memancing la of course teman husband yang hobinya memancing. Then esok pergi lepak jap kat Pangkor cewahh gitu. Petang tu pergi check in kat Sekinchan. Waahhh penat sebenarnya tapi best! On the way tu biasa lah singgah Tanjung Karang lah Kuala Selangor lah. Makan seafood jek untuk 3 days like seriously?? Saya dah lah allergic seafood!

Tak payah type panjang2 sebab nak share gambar terus dari phone ni.




Soya gula merah + cincau. Oh my fav gula merah


















Gambar lain banyak lagi tapi makanan seafood jugak tak sempat nak ambik sebab khusyuk sangat menikmati agaknya LOL.

Actually I did take a lot of videos during the trip but cant share here I dont know how and why sebab dulu2 boleh jek. And I also did take selfies like A LOT OF SELFIES but tak semua gambar kena share dalam socmed ni betul tak?

So have a good day!

p/s : kepada cero pasal rezeki kahwin tu akan aku ceritakan time anniversarry aku nanti. Dan pada siapa tah sorang lagi suruh aku cerita pasal racism. InsyaAllah dalam masa terdekat ni. Okay?
posted from Bloggeroid

1 comment:

cEro said...

Laju-laju aku tekan entri ni sebab ingat nak cerita pasal rezeki kahwin, rupanya kena tunggu lagi. ahahahaha

Weyh, tangan kau yang pegang air zam-zam tu apasal kecik sangat?
Takut pulak aku tengok nanti terkepak tangan tu sbb tak tahan angkat air botol berat. Hahaha