Tuesday, March 01, 2016

Pasal Apa?

Direct jek lah ni eh?

Korang nak saya tulis entry pasal apa? Anything? ke nothing terus?lulz

Dalam list notes saya ni macam2 tajuk or topik nak tulis. Antaranya racism, rezeki kahwin. Kahkah macam2 lah sangat.

Ke nak ikut macam permintaan Cero dan Aujinz? Nak suruh saya cerita pasal pengalaman mengajar di sekolah orang asli kat Perak?

Ke himpunan kisah2 lawak selama mengajar di 3 buah sekolah yang korang tatau? Haaa macam2 jugak ni.

Takkan nak cerita pasal perbezaan antara sekolah kerajaan dan sekolah antarabangsa macam adik Neelofa buat tu? Ya ampun boring okay.

Politik? Ha meh aku bagi penampor.

Cerita hantu? Itu baik aku serah ke Aujinz dan Cero jek. Aku tukang baca dan tukang takut2 sendirian.

Jadi pasal apa? Sila bagi komen kalau rajin. Kalau tak saya bantai jek tulis merapu tadek hala tuju. 

Kalau malu boleh mention or DM saya di twitter @MarkonahAwang. Ya ampun promot kau ye Konah.

So pasal apa?

2 comments:

cEro said...

Kau cerita laa apa pon, Kon. Aku tetap akan baca punya.
Aku ni kan pembaca blog kau yang setia ewah.

Tapi aku look forward kalau kau nak cerita rezeki kahwin mcam tu, sbb aku suka baca pengalaman orang sbb aku tak ada pengalaman camtu (lagi). Hehehehe

Nak jugak baca cerita pengalaman ngajar kat sekolah org asli, n cerita lawak maca ngajar. Semua nak! SEMUA! Hahaha

AmyZana said...

Nak yang pasal racism tuh. Bunyinya menarik