Tuesday, May 03, 2016

3.5.2016

Happy 2nd anniversarry to us. Actually today saya dapat mc sebab food poisoning. Ha tu la makan macam2 sampai muntah2 dan cirit birit. This is not how I wanna celebrate our anniversarry.

Anyway saya share gambar2 saya gi mana selama cuti 3 hari ni.



























Semalam saya dah tengok Civil War. Sebenarnya nak tengok Ada Apa Dengan Cinta 2 tapi macam biasalah lelaki mana suka sangat tengok movie macam tu.

Ok guys jaga kesihatan. Bye!
posted from Bloggeroid

1 comment:

cEro said...

Kau bercuti kat mana tu?
Tak dapat nak deduce laa sbb tetiba nampak KLCC plak celah bangunan. Hahahahah

Aku pon tengok Civil War. Nanti nak tengok AADC2 plak. Hehehe