Wednesday, August 03, 2016

Langkawi

Last week saya pergi Langkawi. Jujurnya memang nak bercuti dan terpaksa ambil cuti isnin itu hari. Yassss berani betul.

First time cuti kot untuk tahun ni. Ok lah tu kan kan kan.

Last 2 weeks pulak mai Penang kat Bayan Lepas. Ah banyak pulak pi jalan2 time raya ni.

Ok as you guys know saya ni kalau bab jalan2 mesti akan share gambar so there you go. Enjoy naaaa.









































Ok guys sorry kalau ada gambar yang korang rasa eh gambar ni takyah post kot like whattheheck. Hahaha biarlah. Island hopping best sampai lenguh betis peha semua. Puas hati. Gambar diambil dari Samsung Galaxy Note 4 jek ah takdek masa saya nak beli dslr whatever tu.

Ok till next time.

posted from Bloggeroid

1 comment:

cEro said...

Woooahhh!!
Bestnya dia bercuti kat Langkawi.
Aku ni dekat berabad dah tak sampai sana, apa cerita dengan beras terbakar pun tak tahu dah hahahahahahah