Sunday, October 09, 2016

Kuala Terengganu

So there we went last week. Hadiah birthday dia. Actually Kuala Terengganu dan saya bukanlah sesuatu perkara baru tak pernah pergi ke apa. Masa sekolah dulu boleh dikatakan hampir tiap cuti sekolah kami sekeluarga pergi KT dan tidur di hotel yang sama iaitu Primula Beach Resort.

Memandangkan nak mengingati kenangan2 dulu so saya belanja dia tidur di hotel yang sama dan berjalan2 kat Pantai Burok sambil makan sotong celup tepung, minum air kelapa, makan keropok lekor, main layang2.

Keropok orang terengganu ni guys...nak menangis aku dibuatnya. Isi dia padat. Garing. Lembut. Aaahhh berbeza gila dengan keropok angin kat KL ni.

Ok dah ni gambar.














Malam makan A&W pulak. Haha susah jugak nak cari kat KL sekarang ni. Ada pun kat PJ dan mana tah Petronas kat Shah Alam kat tol tu.

Sikit jek guys gambarnya sebab pergi 1 malam jek. Cuaca sangatlah panas. Tak boleh keluar without my sunglasses.

Nak keropok lekor orang ganu :(

posted from Bloggeroid