Tuesday, February 28, 2017

Monolog dan Buku

Hey guyss. Been busy as usual. Alhamdulillah masih hidup and last week suara saya hilang. Tenggelam timbul suara kalah Ella. And then batuk pulak sampai lah hari ni dan suara dah bertukar menjadi lebih cute. Ahakss k tipu jek. Kembali normal sebenarnya tapi itu lah dia batuk tak habis2.
Ada tips?

Anyway monolog ni maksud dia cakap sorang2 kan? Cakap dengan diri sendiri? Ok actually I bought a new action camera by Sony. Nak start vlogging lah konon. Last2 saya start vlogging hari ni guna Whatsapp Story jek lagi best. Pilih lah contact mana yang kita nak share sahaja.

Buku. Ok last month baru habis baca Diva. Best kot. This month and actually last Thursday i pergi Borders kat The Curve dan beli buku kat bahagian Young Adult. Bye bye Children Section.

Ada 38 chapters and guess what guys malam ni saja dah chapter 31. Goshhh ni buku paling cepat i baca so far. Paling lama nak habiskan baca buku adalah setahun. Lulz tapi akhirnya dah habis baca iaitu A Traveller in Time.

I memang lambat habis baca buku. Sebab now bukan cuti sekolah. Lagi satu banyak kerja lain nak buat so baca buku kadang2 satu chapter satu hari jek boleh habiskan. Masa cuti sekolah dulu saya banyak habiskan masa tengok Gilmore Girls. Haha best wooo cerita dia.

Ok tu jek lah nak bagitau pasal life update. Nak sambung baca buku ke tak ni?

K fine tak boleh nak ambil gambar dari bloggerdroid ni so tajuk dia Fangirl. K bye bye February and March please be nice.

posted from Bloggeroid

1 comment:

cEro said...

Kalau cerita pasal baca buku lambat, aku lagi teruk.
Buku dua tahun lepas tak habis baca lagi sampai sekarang hahahahaha
Seminggu dua pages je hahahaha