Monday, April 26, 2010

New Stuff =D

salam.


he he he he he...ok2 stop

i feel like i wanna show off a lil bit about this new stuff that i found really really interesting and makes me go woohuuu...ha ha ha..sila gelak.


i have taken the pic at pizza hut last saturday night(woowww) and i really really want it..he heeee gedix seh..


i thought if i got my first salary and a little help from my parents(he he he ye la tu a little help.padahal nak suruh mereka belikan) i would buy BB..waaahhhh.....sila meleleh sekarang.


it is a gadget.i mean coolest gadget i've ever seen..he he sorry saya sangat lambat bab2 gadget.padahal gadget ni dah berkurun lama di pasaran.

it has songs videos and stuff and one more thing,it has WIFI..yeaahhh it is not a handphone laa...ia macam mp3 and mp4 tapi ada wireless...cool kan kan kan??...sila cakap cool sekarang gak..(muka sangat serious plus keterujaan yang ingin disembunyikan tapi tak jadi.he he he)


haaaaa do you guys know what i am talkin about here people??


haa ni haaa pic dia...











wah terserlah dengan berlatarbelakangkan pinggan pizza hut.hikhik=p



juga terserlah di atas jeans.eh eh beg pun jeans gak



eh eh ada blog kita laaa dalam ipod ni..hehe opsss dah terbagitahu...he he he








ok sila berangan sekarang.................




p/s: it was not mine....hu hu hu...tumpang2 kawan i punya..isk isk..:'(



7 comments:

Nabiel said...

alahai..
ingatkan dia punye~baru nk pnjm!ehehe

~ Ann ~ said...

ceh... huhu.. sila ke cawangan digi/ maxis/Celcom berdekatan. hahahahaha

Ada tu yg offer pakej. wewit!
Eh kawan ada beli satu ari tu, murah murah weyhhh cam RM1299 jer. Tak tau ler ori ke apa. details aku pun xtau. aku tumpang tengok jer. kahkahkah

Anonymous said...

Eh kawan ke....... Oooooo

~FaatiNNasreeN~ said...

ipod touch..dh mintak utk hantaran skali ngan iphone..huhuu...mmg beshpon...

~FaatiNNasreeN~ said...

rm999 utk brape gb ek..xingat plops..

FeeQ said...

Awesome..haha i get my 1phone 3g soon..sponsor XD

gooseberries said...

hahah.. bru jek nk tumpang keterujaan.. =)